Bell Schedules » Tiger Day

Tiger Day

Tiger Day
Description / Period Start Time End Time Length
Block 1 8:20 AM 9:35 AM 75 min
Split Block 1A 8:20 AM 8:56 AM 36 min
Split Block 1B 8:59 AM 9:35 AM 36 min
Block 2 9:40 AM 10:55 AM 75 min
Split Block 2A 9:40 AM 10:16 AM 36 min
Split Block 2B 10:19 AM 10:55 AM 36 min
Homeroom 11:00 AM 11:35 AM 35 min
Block 3 11:40 AM 1:35 PM 115 min
Lunch (A) 11:40 AM 12:10 PM 30 min
Lunch (B) 12:20 PM 12:50 PM 30 min
Lunch (C) 1:05 PM 1:35 PM 30 min
Block 4 1:40 PM 2:55 PM 75 min
Split Block 4A 1:40 PM 2:16 PM 36 min
Split Block 4B 2:19 PM 2:55 PM 36 min