Bell Schedules » Testing/Special Tiger Day Homeroom Schedule

Testing/Special Tiger Day Homeroom Schedule

Testing/Special Tiger Day Homeroom Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Homeroom 8:20 AM 9:15 AM 55 min
Block 1 9:20 AM 10:30 AM 70 min
Split Block 1A 9:20 AM 9:53 AM 33 min
Split Block 2A 9:57 AM 10:30 AM 33 min
Block 2 10:35 AM 11:45 AM 70 min
Split Block 2A 10:35 AM 11:08 AM 33 min
Split Block 2B 11:12 AM 11:45 AM 33 min
Block 3 11:50 AM 1:40 PM 110 min
Lunch (A) 11:50 AM 12:20 PM 30 min
Lunch (B) 12:30 PM 1:00 PM 30 min
Lunch (C) 1:10 PM 1:40 PM 30 min
Block 4 1:45 PM 2:55 PM 70 min
Split Block 4A 1:45 PM 2:18 PM 33 min
Split Block 4B 2:22 PM 2:55 PM 33 min